DAVINES AUTHENTIC NOURISHING OIL

Denne multitaskende Davines Authentic Nourishing Oil har super nærende og fugtende egenskaber. Den inkluderer eksklusivt naturlige ingredienser, virker som en antioxidant og leverer beskyttelse. Produktet sløver aldringen af kropsceller, forstærker og reparerer. Davines Authentic Hair Oil kan også påføres til kroppen og ansigtet.

Effekterne af Davines Authentic Oil

… er blevet bekræftet i masser af anmeldelser. Olien sikrer genopbygningen af skadede hårspidser, holder håret sundt og øger fugten i hovedbunden efter flere ganges brug.

Håret bliver glat, skinnende, og rart at røre ved. Davines Authentic Oil virker på en lignende måde i hudpleje.

Kompositionen af Authentic Nourishing Oil

… er en af de rigeste blandt hårplejeprodukter. Olien består af 100% naturlige ingredienser: fire interessante vegetabilske olier, et ekstrakt, vitamin E og hele otte essentielle olier. De sidste giver mere end duft. De heler hovedbunden og håret. Det er grunden til at de er inkluderet i så store kvantiteter.

Aktive ingredienser:

  • Sesamolie,
  • Saflorolie,
  • Solsikkeolie,
  • Jojobaolie,
  • Tuberose Ekstrakt.

Davines Authentic Nourishing Oil

… er et meget let og nemt absorberet produkt. Du behøver ikke meget for en enkelt påføring, da den fordeler sig fint på håret og i hovedbunden. Hvis du kun bruge den i hårpleje, vil den vare længe. Olien vil være mindre effektiv hvis du også påfører den til kroppen og ansigtet. Davines Authentic Oil er stråfarvet og dufter meget fint. Den skylder dens karakteristiske aroma til en original blanding af essentielle olier.

Brugsvejledning for Davines Authentic Oil

… giver dig intet plads til kreativitet. Instruktionerne er meget klare: påfør et par dråber af Davines Authentic Nourishing Oil til fugtigt hår og hovedbund. Du bør fokusere på hårspidserne. Olien kan påføres før eller efter vask. Davines Oil behøver ikke at blive vasket ud.

Indpakningen af Davines Authentic Nourishing Oil

… er en klar og simpel glasflaske på 140 ml. Den har en prop af aluminium og er dekoreret med en hvid mærkat. En kvindes portræt på indersiden af den sorte etiket bryder gennem glasset. Simpliciteten er typisk for Davines produkter. Olien har ikke nogen bekvem applikator.