KEVIN MURPHY YOUNG AGAIN

Kevin Murphy Young Again Immortelle Infused Treatment Oil won’t vil ikke gå ubemærket hen, og ikke kun takket være det meget originale design. Behandling er baseret på olien der udtrækkes fra Immortelle blomster, og et par ekstra planteingredienser. Den leverer næringsstoffer og forynger håret. Desværre er det en af de dyrere olier og dens virkning er kun rettet mod et problem.

Effekterne af Young Again

… er baseret på antioxiderende egenskaber ved Immortelle blomster. Takket være dem, forhindrer olien oxidering, bekæmper skadelige frie radikaler, og holder håret og hovedbunden fra aldring. Desværre er sådanne ændringer ikke klart synlige. Kevin Murphy Young Again leverer glans og blødhed hvis det bruges hyppigt. Mest af alt, så nærer og beskytter produktet. Det skærmer mod miljøfaktorer og varmestyling.

Håret skal efter sigende se yngre ud takket være olien.

Kompositionen af Kevin Murphy Hair Oil

… er rig på naturlige planteekstrakter. Der er kun to olier, eksklusiv de unødvendige essentielle olier. Selv Immortelle olien viser sig at være et ekstrakt. Der er syv andre planteekstrakt der giver dårligere virkning. Dette er slutningen af naturlige ingredienser. Kevin Murphy Young Again er baseret på et sæt af silikoner. For at gøre tingene værre, indeholder den mange potentielt skadelige ingredienser, f.eks. duft. og konserveringsstoffer.

Aktive ingredienser:

  • Hestekastajnefrø ekstrakt,
  • Bur olie,
  • Æbleekstrakt,
  • Grøn te ekstrakt,
  • Saflorfrø ekstrakt,
  • Citron ekstrakt,
  • Immortelle Blomster ekstrakt,
  • Sukkerrør ekstrakt,
  • Grapefrugt ekstrakt.

Kevin Murphy Young Again

… sammenlignes ofte med en hår serum fra en normal butik. Det er en ulempe, når man overvejer prisen. Aromaen er ikke en fordel; den vil ikke tiltale alle kvinder. Nogle kalder den frisk og rar, mens andre – meget irriterende. Dens konsistens vil ikke virke for dem der typisk bruger lette olier. Kevin Murphy Young Again Oil er meget tyk og minder om en sirup, hvilket gør påføringen meget sværere. Det er også grunden til hvorfor produktet kan tynge håret ned.

Brugsvejledning for Young Again Hair Oil

… kan findes kort på den officielle hjemmeside. Informationen siger at vi skal påføre Kevin Murphy Young Again Oil til nyvasket hår, før påføring af nogen hårstylingsprodukter. Man rådes til at påføre olien igen for at udglatte håret og forhindre statisk elektricitet efter føntørring og styling. Produktet er ikke helt naturligt, så det bør ikke bruges til pleje af hovedbund og hår oliering (f.eks. natten over).

Indpakningen af Kevin Murphy Young Again

… er meget moderne og helt anderledes end typiske olieprodukter. Designet er karakteristisk for Kevin Murphy produkter. Flasken er hverken rund eller rektangulær – den har fem sider og er kantet. Den har en enkel lilla farve. Indpakning er dekoreret med intet mere end simpel, hvid skrift og indgraveret K (mærkets logo). På trods af at den er lavet af plastik, fanger den unikke flaske øjet. En standard lille pumpe virker som en applikator.