MACADAMIA HEALING OIL TREATMENT

En hårolie – udtrukket af nødder fra macadamia træet – har været en inspiration for dannelsen af Macadamia Healing Oil Treatment. Produktet er beregnet til intensiv fugtning og udglatning af alle hårtyper. Den reducerer tørretiden med 40-50%, beskytter mod UV-stråling og leverer langvarig blødhed. Den bruges normalt under farvning da den afholder håret fra at blive udvasket.

Effekterne af Macadamia Classic

… kan sammenlignes med effekterne der er leveret af en balsam. Macadamia Healing Oil Treatment sikrer glans og blødhed efter første påføring. Effekterne varer ved, hvis du bruger den hyppigt. Håret er lettere at rede ud og style.

Kompositionen af Healing Oil Treatment

… bugner af silikoner der er ansvarlige for udglattende egenskaber af produktet. Heldigivs kan disse silikoner nemt vaskes ud med en shampoo. Der er også vitamin E og to andre hårolier der nærer perfekt. Desværre er Macadamia Healing Oil Treatment er ikke helt naturlig.

De ekstra konserveringsstoffer og dufte er fremherskende.

Aktive ingredienser:

  • Macadamia Nøddeolie,
  • Arganolie.

Macadamia Healing Oil Treatment

… er ret løbende. Den farveløse og silkeagtige formel er let absorberet i håret. Det er en jævn og ret tyk hårolie der let fordeles på håret uden at efterlade et fedtet lag. Det er bestemt et omkostningseffektivt produkt, da du kun har brug for en lille mængde for en påføring. Aromaen minder om en herreduft; orientalsk og meget intens. Det er en skam at duften ikke vil appellere til alle.

Brugsvejledning for Macadamia Oil

… involverer to muligheder: påføring til tørt eller vådt hår. Du skal påføre en lille mængde Macadamia Healing Oil Treatment til håret gennem længderne. Du kan rede håret for at fordele det ligeligt. Hårolien passer også til at berige andre produkter (farver, balsam) og intensivere deres effekter.

Indpakningen af Macadamia Healing Oil Treatment

… er en plastikflaske med naturlige nuancer af mørkebrun og saftig grøn. Overraskende nok, er Macadamia Healing Oil Treatment i fire størrelser: 125 ml, 30 ml, 10 ml eller (prøve) 3 ml. De mindre flasker mangler en dispenser, hvilket er ret ubekvemt. Kun den største version har en pumpe der letter påføring.