MATRIX OIL WONDERS INDIAN AMLA

Matrix Oil Wonders Indian Amla er en af tre versioner i serien med orientalsk hårpleje. Den er beregnet til svagt, skrøbeligt, skadet og sensitivt hår. Dens primære ingrediens er et udtræk fra indisk stikkelsbær (amla). Den er beriget med ekstra ingredienser. Sådan en kombination sikrer blødhed og jævnhed i håret.

Effekterne af Indian Amla

… er kun baseret på egenskaberne af to aktive ingredienser, så produktet giver bestemt ikke en intensiv behandling. I teorien garanterer den reparation af håret. I realiteten er genopbygningen slet ikke så effektiv. Matrix Oil Wonders Indian Amla virker på hårets overflade i stedet for den indre struktur: den giver blødhed og jævnhed, og intensiverer glansen. Hvis du bruger for meget, kan den tynge ned og gøre håret fedtet.

Den virker mere som et serum til styling end en styrkende hårolie.

Kompositionen af Matrix Oil Wonders Indian Amla

… er baseret på silikoner og skadelige alkoholer der fremmer tabet af værdifuldt vand. Naturlige ingredienser kan findes i spormængder. Listen af ingredienser er meget kort, så man ville tro at produktet var sikkert. Intet kunne være længere fra sandheden. Selv små kvantiteter af de skadelige ingredienser viser sig at være potentielt farlige og ganske enkelt unødvendige. Matrix Oil Wonders Indian Amla er ikke naturlig. Den indeholder ikke nogen olier, så at kalde det for en hårolie er en smule misvisende.

Aktive ingredienser:

  • Olivenekstrakt,
  • Indisk Stikkelsbær (Amla) ekstrakt.

Matrix Oil Wonders Indian Amla

… er meget løbende. Dens konsistens minder ikke om naturlige olier. Grunden til dette kan være, at den mangler olier. Den klare og flydende formel absorberes fint i håret. Farven af Matrix Oil Wonders Indian Amla er ret normal, men dens aroma er mere karakteristisk. Hvis du ikke kan lide honningkage, så vil den krydrede og intense duft af produktet ikke appellere til dig. Den vil være behagelig for dem der kan lide stærkere aromaer.

Brugsvejledningen for Oil Wonders Indian Amla

… vil ikke være problematisk for nogen. Du påfører en lille mængde af olien til tørt eller fugtigt hår – det er op til dig. Matrix Oil Wonders behøver ikke at blive renset ud. Det anbefales at bruge olien sammen med Matrix balsam, som efter sigende skal give bedre resultater. Den kan være et problem hvis du kun har et Matrix produkt. En vigtig information: olien passer ikke til pleje af hovedbunden.

Indpakningen af Matrix Oil Wonders Indian Amla

… er en cylinderformet flaske i normal størrelse, lavet af tyndt plastik. Den er bestemt ikke en beholder der sikrer væsken effektivt. Du kan se olien gennem de semi-transparente vægge af flasken. Navnet på mærket og produktet er placeret på etiketten der er omgivet af grafiske dråber. Guld og sort er de dominerende farver.