MOROCCANOIL TREATMENT LIGHT

Produktet siges at være en af de bedste hårbehandlinger med Marokkansk Arganolie. Der er dog blandede meninger om den. Produktet har stærke genopbyggende og beskyttende egenskaber. Den reducerer skader fra varmer, øger glans og forstærker håret. Moroccanoil Treatment Light anbefales til lyst (også platinblond og gråt) og fint hår.

Effekterne af Moroccanoil

… beskrives af kvinder over hele verden i detaljer. Olien for lyst og fint hår fugter, udglatter og tilføjer glans efter første påføring. Den gør tørretiden hurtigere og letter frisering uden at overbebyrde. Det er et vægtløst produkt, og derefter går den ikke fint hår fedtet.

Din frisure vil være nemmere at styre end nogensinde før.

Kompositionen af Moroccanoil Treatment Light

… inkluderer kun et par ingredienser, hvilket kan komme som en overraskelse for kvinder der forventer en rigere formel for en høj pris. Produktet består af to naturlige planteekstrakter – en olie og et ekstrakt. Silikoner (ret lette), farvestoffer, aromaer og konserveringsstoffer dominerer i produktet. For sådan et luksuriøst og dyrt produkt, er kompositionen meget fattig.

Aktive ingredienser:

  • Arganolie,
  • Hørfrø ekstrakt.

Moroccanoil Treatment Light

… dufter godt. Der er dog intet specielt ved aromaen; nogle kvinder siger den minder om mænds cologne. Den har ikke nogen intens farve. Olien er ret let. Hvis du påfører for meget, kan den tynge håret ned. Det er derfor at det er vigtigt at påføre den i moderation.

Brugsvejledning for Moroccanoil Treatment

… er tydeligt forklaret på produktets hjemmeside. 1-2 pump er nok til en påføring. Du påfører olien til rent hår efter vask og føntørring, fra midt på længden. Produktet kan ikke påføres til hovedbunden, hvilket virker åbenlyst når man kigger på ingredienser. Der er ingen grund til at vaske det ud. Du kan føntørre eller lufttørre håret. Moroccanoil virker også når man tilføjer det til andre hårprodukter.

Indpakningen af Moroccanoil Treatment Light

… er en flad og ret ubekvem flaske lavet af mørkt glas, hvilket skal sikre produktet fra den ugunstige virkning af sollys. Desværre vil det ikke virke i dette tilfælde: fedtet olie og en flaske der ikke passer til din hånds form. Den er let at smadre. Den normale kapacitet på Moroccanoil Treatment Light er 100 ml. Den er også tilgængelig i en version på 25 ml. Begge versioner kommer med en pumpe der kan erstattes med en prop. Desværre er den mindre flaske ikke så bekvem at bruge.