YVES ROCHER HAIR REPAIR OIL

Yves Roche Hair Repair Oil er et fransk præparat til hår der har brug for genopbygning og næringsstoffer. Takket være et ret godt udvalg af aktive ingredienser, præsenterer produktet håret med ekstraordinær pleje. Det har fantastiske nærende og beskyttende egenskaber og forebygger dehydrering af håret.

Effekterne af Yves Rocher Hair Oil

… bekræftes af mange meninger. Når du påfører det, føler du at dit hår er blødere, mere skinnende og dufter skønt. Det er ikke fedtende og tynger ikke ned.

Yves Rocher Hair Repaire Oil fremhæver glansen og gør det nemmere at udrede håret uden at trække og rive i det.

Kompositionen af Yves Rocher Hair Oil

… er meget interessant og naturlig. Der er ingen uønskede silikoner inkluderet i de fleste hårplejeproduktet. Yves Rocher Hair Oil er lavet uden alkoholer, konserveringsstoffer og duftstoffer der er placeret på listen over potentielle allergener. På den anden side, indeholder den vitamin E og naturlige vegetabilske olier.

Aktive ingredienser:

  • Solsikkeolie,
  • Rapsolie,
  • Castorolie,
  • Jojobaolie (ørkenens guld),
  • Boreolie,
  • Babassuolie,
  • Macadamia olie.

Yves Rocher Hair Oil

… har en meget mild og behagelig aroma der dækker håret med en delikat mist. Den er ikke for sød. Olien er mere flydende end andre olier. Derfor absorberes den godt i håret. Du behøver ikke at påføre store mængder for at dække håret ligeligt. Det er derfor at Yves Rocher Hair Repair Oil er meget omkostningseffektiv.

Brugsvejledningen for Yves Rocher Hair Oil

… er klart defineret. Desværre kan vi ikke give vores fantasi frit løb. Du påfører produktet til tørt hår i omkring 10 minutter før vask, og fordeler det ligeligt. For en mere intensiv virkning, så kan du putte et håndklæde på (gjort vådt med varmt vand) – Yves Rocher Repair Oil vil absorberes hurtigere. Dernæst, så vask det ud og shampoo håret som normalt.

Indpakningen af Yves Rocher Repair Oil

… er ret stor. En stor flaske på 150 ml er sikret med en raffineret brun top. Et strejf af oliens farven trænger igennem væggene af den klare plastik. Desværre har producenten ikke givet applikatoren meget opmærksomhed, da den ikke er let at bruge.