KERASTASE ELIXIR ULTIME VERSATILE BEAUTIFYING OIL

Indtil for nyligt promoveret som en af de mest luksuriøse hårolie. Kerastase Elixir Ultime produkter er musthaves i mange hårsaloner. Den originale version er en alsidig forskønnende olie for alle hårtyper. Den nærer håret, giver silkeblødhed, glans og beskyttelse. Den øger også modstandskraften mod skadelige ydre faktorer.

Effekter af Kerastase

… skal efter sigende være sammensat. I realiteten virker Kerastase Elixir Ultime primært på hårets overflade. Det booster glansen og giver fløjlsblødhed, takket være mange silikoner. På samme tid beskytter det mod virkningen af ydre faktorer, inklusiv sollys og toksiner. Den udglattede overflade på håret er ikke kun fyldt med glans, men også næret og fugtet. Kerastase Elixir Ultime Oléo-Complexe letter styling og børstning.

Den kan reducere krus. Det er det hele.

Kompositionen af Elixir Ultime Oléo-Complexe

… vil overraske dig… på en negativ måde. Selvom den tilbyder fire naturlige og ret eksotiske olier, er der masser af unaturlige ingredienser. De primære ingredienser er silikoner. Desværre ikke de sikre som du ikke så let kan vaske ud. Der er også dufte der er på listen over potentielle allergener og stærk dehydrerende alkohol. Kerastase Elixir Ultime har intet at være stolt over.

Aktive ingredienser:

  • Majsolie,
  • Arganolie,
  • Camellia olie,
  • Pracaxi olie.

Kérastase Elixir Ultime

… har en gylden og ret tyk formel. Den fordeles let over håret men tager tid at blive absorberet. Den kan efterlade et fedtet lag og tynge håret ned. Det er derfor den ikke vil virke for fint hår. Hvis du påfører for meget Kerastase Elixir Ultime, kan den intensivere fedtet hår og være svær at vaske af.

Brugsvejledningen for Versatile Beautifying Oil

… vil blive værdsat af kvinder der gerne vil have en række brugsmetoder. Elixir Ultime kan påføres på tre måder: påført til fugtigt hår før styling for let frisering; påført til tørt hår efter styling for glans; brugt i daglig pleje for at beskytte, nære og udglatte håret. Kerastase Elixir Ultime passer ikke til pleje af hovedbunden.

Indpakningen af Kérastase Elixir Ultime Oléo-Complexe

… er meget præsentabel. Den er lavet med øje for detaljerne. Det tykke glas sikrer væsken. Formen af flasken er meget handy, uanset om du har versionen med 100 ml eller 50 ml (den mindre populære). Den præcise pumpe (der udmåler ideelle portioner) og et flot gyldent design er styrkerne ved produktet.