NANOIL HÅROLIE

Perfektionen og effektiviteten i den bedste version – Nanoil Hårolie. Lær dit hårs porøsitet at kende og vælg en af de tre versioner der ideelt matcher dit hårs behov. Husk at den bedste hårpleje værner om hårstrukturen.

Nanoil olie til alle hårtyper

Det eneste produkt der matcher hår porøsitet – Nanoil

Det leverer glans og blødhed, men virker også inde i håret, hovedbunden og hårsækkene. Derfor giver det dobbelt virkning: det kan virke som en intensiv reparerende behandling eller en let forskønnende olie. Hver version af Nanoil Hårolie består af naturlige olier der er rige på essentielle fedtsyrer, vitaminer og ekstra ingredienser, f.eks. boost af hårvækst.

Det er derfor at prisen på Nanoil er konkurrencedygtig!

Tilgængelig i tre forskellige versioner:

 • til hår med lav porøsitet,
 • til hår med medium porøsitet,
 • til hår med høj porøsitet.

Virkningen af Nanoil Hårolie

… er effekten af komponenter der – takket være egenskaberne og indholdet af fedtsyrer – matcher hår med forskellige strukturer. Som resultat, har Nanoil Hårolie evnen til at virke i de dybeste keratinfibre. Det betyder ikke at kun virker inde i håret. Nanoil udglatter også den ydre struktur. Det dækker dit hår med et beskyttende lag og forbedrer din frisure på blot 30 dage!

Hver af de tre olier giver en sammensat virkning der fokuserer på forskellige problemer. Hvorfor? Hårtyper af forskellige strukturer har brug for support der er rettet mod deres præcise problemer. Hvad betyder det i praksis?

 • Nanoil For Hår med Lav Porøsitet reducerer tørretid, beskytter mod sollys, forebygger tab af fugt, letter styling og booster volumen;
 • Nanoil For Hår med Medium Porøsitet forstærker hårsækkene, giver elasticitet, tilføjer glans og bløhed, fugter ordentligt, reducerer krus og brud;
 • Nanoil For Hår med Høj Porøsitet genopbygger skadet hårstruktur, beriger med keratin, reducerer hårtab, krus, tørhed og glansløshed; hydrerer og styrker.

Nanoil Hårolie koncentrerer sig om beskyttelse af hår der er udsat over for skadeligt sollys, toksiner, etc. Det gør føntørring hurtigere, letter styling og holder din hovedbund sund. Hovedbunden er hvor hårsækkene (der har brug for næringsstoffer og fugt) og talgkirtler (ansvarlig for at gøre tungt og lige hår fedtet) sidder. Nanoil Hårolie kontrollerer pH-værdien i hovedbunden og reducerer udskillelsen af talg, som kan føre til at minimere skæl.

Det styrker svage hårfibre, nærer hårsækkene, genopbygger skader i hårstrukturen og forbedrer den hydro-lipide beskyttelse på overfladen. Der er intet andet olie-baseret produkt der giver sådan en intensiv reparation af håret. Der er ingen spaltede spidser, skadet eller skrøbeligt hår når du bruger Nanoil. Det giver alle nødvendige næringsstoffer, øger elasticiteten og fremmer hårvæksten. Det virker før vask som en nærende behandling eller efter vask som en styling primer.

Kompositionen af Nanoil Hårolie

… tilbyder det bedste udvalg af naturlige olier der matcher hårets porøsitet. Hver version af Nanoil indeholder naturlige olier af højeste kvalitet med en given kvantitet af fedtsyrer. Det er derfor at Nanoil For Hår Med Lav Porøsitet inkluderer plantesmør og olier der er rige på mættede fedtsyrer, mens Nanoil For Hår Med Høj Porøsitet dækker over en majoritet af omega-3 og omega-6-fedtsyrer. Hver ingrediens er blevet inkluderet bevidst. Hver formel indeholder ekstra aktive ingredienser der intensiverer effekterne. Nanoil Hårolie er fri for silikoner og parabener, helt naturligt.

Aktive Ingredienser:

 • Naturlige Vegetabilske Olier:
  9 i Nanoil For Hår Med Lav Porøsitet (Fyrretræ, Kokos, Argan, Castor, Shea, Maracuja, Babassu, Monoi, Cupuacu), 6 i Nanoil For Hår Med Medium Porøsitet (Macadamia, Argan, Marula, Jojoba, Maracuja, Kokos) og 6 i Nanoil For Hår Med Høj Porøsitet (Mandel, Argan, Aften Primula, Avocado, Maracuja, Bomuldsfrø).
 • Vitaminer og Ekstra Ingredienser:
  panthenol, silke, keratin, vitamin A og E, lanolin, UV-filter
 • Innovative Fremhævende Ingredienser:
  Kerastim anti hårtab, Baicapil for hårvækst.

Nanoil Hårolie

… er et let og godt absorberet produkt. Det virker indlysende, når man overvejer de ordentligt udvalgte ingredienser. Alle komponenterne matcher hårets porøsitet og det er derfor at Nanoil virker så effektivt og ikke sidder på håret. Det trænger let ind i håret, efterlader et fløjlsagtigt, beskyttende lag og fremhæver hårets udseende efter allerførste brug. Derudover har den en smuk aroma der begejstrer med en frisk og delikat duftnote.

Brugsvejledningen for Nanoil Hårolie

… eksisterer ikke, hvilket er en stor fordel. Du kan påføre Nanoil lige på den måde du ønsker, afhængigt af dine behov og mængde af tid du kan give til en rutine af hårpleje. Du er velkommen til at påføre Nanoil på fugtigt eller tørt hår i en skål, oliering natten over eller varm oliebehandling. Der er lige så mange muligheder som der er ideer. Takket være naturligheden, kan Nanoil Hårolie påføres ret ofte og endda til hovedbunden. Hyppigheden og kontinuiteten af påføringerne er vigtig i Nanoil behandling. Hvis du beslutter dig for at bruge den ved hver vask, så hold dig til det!

Indpakningen af Nanoil Hårolie

… begejstrer med elegance. Der er ingen grund til at uddybe… du skal bare se den. Den mørke glasflaske beskytter væsken fra skadeligt sollys og spild. Den er lavet af solidt, holdbart materiale. Flasken med gyldne elementer og en naturlig sort prop er meget præsentabel. Den brede pumpe tillader en nem og hurtig dosering.

for mere information om Nanoil produkterne, gå til hjemmesiden nanoil.dk